Sport

“Beli” spremni da se revanširaju Jedinstvu iz Paraćina i nastave pobedničku seriju

U 21. kolu prvenstva Srpske lige “Istok” Radnički Pirot se sutra, subota 9. april, sastaje od 16 časova sa Jedinstvom u Paraćinu. “Beli” su u jesenjem delu prvenstva doživeli težak poraz na svom terenu u susretu sa Jedinstvom i spremni su da se domaćinu revanširaju. Radnički je neporažen u prolećnom delu takmičenja i nalazi se na petom mestu na tabeli sa bodom prednosti u odnosu na sutrašnjeg rivala.

S obzirom na start u ovom delu sezone Radnički bi mogao da preuzme ulogu favorita u ovom meču. Međutim, trener Radničkog, Marko Vidojević, ne želi da se bavi time, jer je ključ svega ono što će se pokazati na terenu, kako je rekao.

“Priprema je urađena kao i za svaku drugu utakmicu i nadam se da možemo da očekujemo pozitivan rezultat, ali teren je jedino merilo. Napravili smo “kostur” tima, ali ima iskakanja s obzirom da Božidar Mančiće neće igrati i sa te strane moramo da napravimo prinudnu izmenu. Svi momci koji uđu u igru daju određeni doprinos, neko manje, neko više, ali to su ti mladi igrači koji treba da predstavljaju budućnost Kluba. Oni zaista dobro rade, ispunjavaju sve svoje obaveze i očekuju svoju šansu. Stvarno sam zadovoljan radnom atmosferom i odnosom prema treningu, a iz toga proizilaze dobri rezultati i nadam se da će tako biti i sutra popodne” rekao je Vidojević.

Denis Ristov, koji se vraća u prepoznatljivu formu, kaže da se ekipa nije mnogo promenila od prošle godine, ali je znatno uigranija.

“Sada je sve to mnogo bolje, ima nekoliko promena u ekipi, ali to je samo kvalitet više i to nam donosi ove pobede u nastavku prvenstva. Što se tiče utakmice sa Jedinstvom, reč je o dobroj ekipi, ali naš cilj je jasan, idemo sutra da nastavimo pobednički niz. Mislim da smo u ovom delu prvenstva jedina ekipa koja ima maksimalan broj osvojenih bodova i sutra ćemo nastojati da pobedimo. Šteta je što Boža neće igrati, on je prvi kapiten, ali ko god da uskoči daće maksimum. Dobro se trenira, raduje što je atmosfera u Klubu fenomenalna, svi dajemo sto posto i to se vidi”- izjavio je, napadač Radničkog, Denis Ristov.

Slične vesti

Pročitajte i:
Close
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker