Sport

Beli poraženi od ekipe Vlasine u generalnoj probi pred početak prvenstva 1:2 (1:1)

U prvom kolu prolećnog dela prvenstva Beli 5. marta igraju protiv ekipe Jagodine. Meč počinje u 14:30 na stadionu Radničkog

Fudbaleri Radničkog danas su na svom terenu poraženi od ekipe Vlasine u poslednjoj pripremnoj utakmici pred početak prvenstva rezultatom 1:2, na poluvremenu 1:1.

Kako je novinarima po završetku meča kazao trener Belih Goran Lazarević, uprkos nepovoljnoj situaciji sa povredama i opravdanim izostancima igrača, očekuje se da se ekipa konsoliduje pred prvu utakmicu prolećnog dela prvenstva. Današnju utakmicu nisu igrali ni pojačanje Belih Mateja Nikolić i Kamenović.

-Kostić-Milutinović nam je povređen, Neca Mančić nam dolazi s posla da igra, svi nam vuku neke sitne povrede i sve to povlači pomeranja u sastavu ekipe. Probaćemo se da se što pre odmorimo i da budemo spremni za prvu utakmicu. Golgeterski raspoložen Đurović neće imati pravo nastupa na premijernom meču, kao ni Boža Mančić, koji ni danas nije igrao, a koji mnogo znači za ekipu Radničkog-kazao je trener Lazarević i dodao da ne raduje zdravstveni bilans ekipe, ali da će se učiniti sve da ekipa u što je moguće boljoj formi uđe u takmičarski deo.

-Nismo baš u dobroj situaciji, to sam video ova dva tri dana i posle utakmice protiv Tanaska, nadam se ipak da ćemo uspeti da se skupimo i da budemo pravi kada je najvažnije, kazao je trener Belih Lazarević.

Inače, ovo je bio prvi izlazak na glavni teren, na prirodnu travu,  fudbalera Radničkog, nakon serije pripremnih mečeva u proteklih mesec dana  na “veštaku”, pa je svakako i to uticalo na igru pulena trenera Lazarevića.

reporter PV Ilija Lika Pejčić

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker