Palanka i Dimitrovgrad dobili po 23.000 evra

Podelite

U nagradnoj igri “Uzmi račun i pobedi”, Bela Palanka i Dimitrovgrad, su dobili  po 23.000 evra, za rešavanje problema po izboru građana.

Kako kaže predsednik opštine Bela Palanka Goran Miljković, ovaj novac će biti upotrebljen za rekonstrukciju  dečje kuhinje u objektu “Dragica Lalović”, tačnije u vrtiću “Izvorče”. Dimitrovgrađani će novac upotrebiti za rešavanje problema koji   predlože građani. Ove dve opštine, tačnije građani u nima  su i u prošlom ciklusu bili u vrhu po broju poslatih fiskalnih isečaka za pomenutu nagradnu igru čiji je cilj suzbijanje sive ekonomije.

Bela Palanka ovih dana obeležava dan opštine, Tim povodom su najbolji učenisi i studenti  iz ovog grada, na ime nagrada dobili po 16, odnosno 20 hiljada dinara.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1