Bela Palanka: Spremaju “Dane banice”

Podelite

Turistička organizacija Bele Palanke, najavila je  poznatu gasto  manifetstaciju “Dani banice 2018”.

Kako kažu Palančani,  ovogodišnja 13. po redu  narodna svetskovina  hrane održaće se od 10. do 12. avgusta. Uz bogatu trpezu, planiran je i kulturno umetnički program, kao i olimpijada za decu, tokom koje će se mališani namdetati u pravljenju pite od sira, ali i u crtanju na brašnu.

Ovo je glavna turistička manifestacija u Beloj Palanci i svake godine privlači sve veću broj posetilaca.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1