Gradska hronika

Bajkeri iz Pirota posetili Berlin

Članovi moto kluba „Rolling Wheels MC Serbia“ iz Pirota, predvođeni predsednikom kluba Sašom Minićem – Čavkom, u periodu od 12. do 19. februara 2015. proveli su nedelju dana u Nemačkoj, u poseti matičnom klubu „Rolling Wheels MC Berlin“ iz Berlina.

bajkdri

Razlog za odlazak u Berlin baš u ovo doba godine bilo je prisustvo članova ovog moto kluba na godišnjem zasedanju kluba koje je, kao i svake godine, održano u zamku Boitzenburg, srednjevekovnoj građevini čiji prvi pisani tragovi datiraju još iz 13. veka. Zasedanje je održano 14. februara 2015. godine uz prisustvo preko tri stotine članova moto kluba „Rolling Wheels“ koji su došli iz još desetak nemačkih gradova, ali i iz podružnica koje se nalaze širom Evrope, pa su neki od prisutnih gostiju pristigli i iz Norveške, Velike Britanije, Italije, Bugarske i Srbije. Posle sastanka usledila je večera, a posle kratkog odmora i žurka koja je otvorena veličanstvenim vatrometom, gde su članovi kluba imali prilike da podele svoja iskustva sa svojom braćom iz dalekih krajeva Evrope, uz zvuke dobre rok muzike i nezaobilaznog striptiza.

ispred hq rw

Tokom svog boravka u Berlinu, članovi moto kluba iz Pirota uspeli su da posete mnogobrojna kulturno-istorijska dobra koje veličanstveni Berlin može da ponudi, među kojima se nalaze zgrada Rajhstaga, Berlinski zid, Čekpoint Čarli, Bradenburška kapija, i mnoge druge znamenitosti.

P.V.

foto-arhiva Rolling wheels-Pirot

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker