Ljudi velikog srca

Bajkeri i rokeri organizovali humanitarni koncert

Bajkeri iz Moto kluba “Anđeli” zajedno sa velikim brojem pirotskih rok-muzičara večeras su u prostorijama Moto kluba “Anđeli” organizovali humanitarni koncert. Celokupan prihod od koncerta namenjen je pomoći našoj sugrađanki Žani Tošić, koja boluje od cerebralne paralize i hitno joj je potreban novac za operaciju.

-Uz pomoć velikog broja pirotskih muzičara organizovali smo humanitarni koncert za pomoć Žani Tošić. Do sada smo organizovali veliki broj humanitarnih koncerata i nastavićemo to da radimo kada god se pojavi potreba za tim. Takođe, po tradiciji, 29. decembra, članovi Moto kluba “Anđeli” podeliće paketiće siromašnim mališanima iz škole “Mladost” kako bi im ulepšali praznike-kaže Darko Pejčić, iz Moto kluba “Anđeli”.

DSC_0021_resize

Jedan od muzičara koji je učestvovao u organizaciji koncerta Milan Mimi Đorđević kaže za Pirotske vesti da su o problemima porodice Tošić saznali slučajno, tokom nastupa u Beloj Palanci, odakle je poreklom Žanin otac.

-Brzo smo se organizovali, odazvao se veliki broj pirotskih muzičara i priredili koncert kako bi pomogli onima kojima je pomoć najpotrebnija-kaže Đorđević za Pirotske vesti.

DSC_0004_resize

tekst i foto Aleksandar Ćirić

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker