Babušnica

Babušnica:ponovo radi banka!

Posle skoro dve godine, Babušničani su ponovo dobili banku. U ovom gradu od pre nekoliko dana radi filijala “OTP” banke, što je izazvalo olakšanje kod mnogih korisnika i građana, koji su do sada koristili usluge jedinog bankomata.

skupstina opstine babusnica

Lužničani su u proteklom peridu, zbog najjednostavnijih bankarskih poslova morali da dolaze u Pirot, a poseban problem su imali privatnici i vlasnici STR  koji su zbog platnih naloga gotovo svakodnevno morali da dolaze u Pirot što im je  povećavalo troškove poslovanja.  S druge strane, podizanje novca iz bankomata bio je veliki problem za  starije Lužničane.

Predsednik opštine Babušnica Saša Stamenković kazao je Pirotskim vestima da je opština u proteklom periodu na sve moguće načine lobirala i bila u kontaktu sa centralama gotovo svih banaka, kako bi se žiteljima Babušnice omogućilo da bankarske usluge koriste u svom gradu, a da ne moraju da putuju u Pirot ili druga mesta.

-OTP banka je imala najviše razumevanja za naše molbe i mi smo im zbog toga zahvalni jer će Babušničani konačno moći da svoje poslove vezano za banke završavaju u svom gradu i neće morati da prave nepotrebne troškove da bi išli u Pirot ili druge gradove. Ovo će posebno značiti preduzetnicima i privrednicima-kazao je Stamenković Pirotskim vestima.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker