Gradska hronika

Azbestne cevi zamenjene, prekopi ostali, Ugovor raskinut!

Meštanima naselja Barje i Rogoz potpuno zadovoljstvo što je njihova vodovodna mreža sa azbestnim cevima zamenjena, kvare prekopi ispred svojih kuća, koji nisu vraćeni u prvobitno stanje, što je ugovorom između investitora – JP “Vodovod i kanalizacija” i izvođača radova – Vodoprivredno preduzeće Ćuprija, bilo definisano.

Kanalizacija KFW 1Upravo iz pomenutog razloga investitor je raskinuo Ugovor sa izvođačem radova koji je izabran na međunarodnom tenderu, s obzirom da se investicija realizuje preko programa KFW.

Kanalizacija KFW 3Mi smo ovih dana raskinuli ugovor sa izvođačem radova koji je dobio posao preko KFW-a. Aktiviraćemo sve garancije i menice da bi naplatili pričinjenu štetu, i Vodovod će preuzeti sve radove na sebe kako bi se sve što je narušeno vratilo u prvobitno stanje. To naši sugrađani mogu da očekuju sa prvim boljim vremenom, jer od toga zavisimo u ovom slučaju. Svesni smo nezadovoljstva naših sugrađana i mi smo nezadovoljni izvođačem radova, pa ćemo se truditi da to ispravimo – izjavio Zoran Nikolić, direktor JP ” Vodovod i kanalizacija” za TV Pirot, sa nadom da će rekcija KFW-a biti brza i da će u što kraćem roku dobiti novog izvođača radova.

Kanalizacija KFW 2P.V.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker