Sport

Atletski trener iz Pirota Peđa Krstović rame uz rame sa Topićem, Obradovićem, Ivanom Španović…Dobitnik priznanja za ATLETSKOG TRENERA GODINE

Trener Atletskog kluba Pirot Peđa Krstović, dobitnik je prestižnog priznanja za ATLETSKOG TRENERA GODINE, za kategoriju mlađih juniorki u 2023. godini. Krstović je osim ovog priznanja dobio i četiri plakete, a ono što ga je kvalifikovalo za ovo izuzetno priznanje jeste ogroman uspeh u godini na izmaku – čak 12 DRŽAVNIH REKORDA, na tri, pet i deset kilometara.

 

Reč je o manifestaciji Dani atletike, koja je održana u Beogradu u hotelu M, u organizaciji Srpskog atletskog saveza, čiji je direktor, Slobodan Branković, otvorio dvodnevnu manifestaciju. 

Kako je za PV kazao Krstović, reč je o velikoj časti i priznanju ne samo za njega lično, već pre svega za ogromna ulaganja u pirotski sport od strane Grada Pirota, Sportskog centra Pirot.

-Imao sam čast i zadovolsjtvom da stojim sa velikanima srpske atletike poput Dragutina Topića, Gorana Obradovića, osvajača evropskih i svetskih odličja i mnogim drugima. Velike uspehe smo postigli ove godine sa našim takmičarima, pre svega sa Milom Stanković, ukupno smo uspeli da oborimo čak 12 državnih rekorda-kaže Krstović.

Po njegovim rečima, velike zasluge idu i Gradu Pirotu na ogromnoj podršci sportu uopšte, Sportskom centru Pirot, javnim preduzećima koja takođe uvek izlaze u susret, ali i sponzorima poput Ordinacije “Dr Bora”. 

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker