Lokalna samouprava

Asfaltiranje u ulici Dragoljuba Milenkovića za kraj veoma uspešne građevinske sezone

Asfaltiranjem kraka ulice Dragoljuba Milenkovića završava se ovogodišnja građevinska sezona koja je po oceni zamenika gradonačelnika Vidojka Panajotovića bila veoma uspešan. Tokom ove građevinske sezone u uređenje infrastrukture u gradu i selima uloženo je više od 250 miliona dinara, istakao je Panajotović.

Zamenik gradonačelnika Vidojko Panajotović danas kasno popodne, zajedno sa direktorom Javnog preduzeća za planiranje i izgradnju grada Slavišom Svilarovim, obišao je radove na asfaltiranju kraka ulice Dragoljuba Milenkovića.

-Mi i danas radimo i ono što imamo u planu za ovu godinu polako privršavamo. Ovo su zadnji radovi u ovoj godini ostaju nam samo sokaci u Krupcu. To ćemo raditi na proleće. Dužina ove ulice je 250 metara, vrednost je oko 3.5 miliona dinara, Drumovi su izvođač i ja sam zadovoljan kako ide, uprkos temperaturi od minus 1, minus 2, ovo će biti brzo gotovo-kazao je zamenik gradonačelnika Panajotović.

Direktor Javnog preduzeća za planiranje i izgradnju grada Slaviša Svilarov kazao je da je reč o 1000 metara kvadratnih pod asfaltom. 

-Iako su popodnevni sati, iako je slava, mi smo tu da ovaj posao završimo. Podloga je ovde urađena veoma kvalitetno i bila bi šteta da se ne asfaltira sada nego na proleće, jer bi se podloga tokom zime verovatno ruinirala tako da verujem, a imamo uveravanja i izvođača, da vreme neće uticati na kvalitet radova koji se uspešno privode kraju-kazao je direktor Svilarov.

Kada je reč o asfaltiranju sokaka u selu Krupac, po rečima direktora Svilarova, zemljani radovi će biti urađeni do kraja ove godine, a asfalterski čim vremenski uslovi dozvole u narednoj godini.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker