Lokalna samouprava

Asfaltiranje puta ka Dobrom Dolu

U toku je asfaltiranje deonice puta ka selu Dobri Do, jednom od bližih sela gradu, koje će, kada radovi u narednih par dana budu završeni, dobiti neuporedivo bolji pristupni put. Danas su radove obišli gradonačelnik Vladan Vasić sa direktorom JP za planiranje i izgradnju grada Slavišom Svilarovim.

Gradonačelnik Vasić najavio je još jednu bogatu građevinsku sezonu u okviru koje će se raditi na velikom broju gradilišta u gradu a posebno po selima.

-Dobri Do je pomalo skriveno selo u dolini, ovo je put koji vodi samo ka tom selu, rađen je pre skoro pola veka i mi ćemo uraditi deonicu puta od 1.7 kilometara ali radićemo i na mnogim deonicama i mnogim selima. Radićemo deo puta Temska – Rudinje, Temska-Ragodeš se već radi, deo puta ka Vojnegovca, od magistrale ka selu Veliki Jovanovac, radiće se nekoliko putnih pravaca u selu Gnjilan, Poljska Ržana, Vlasi, Rasnica, mnogo puteva će biti asfaltirano-kazao je Vasić.

Direktor Svilarov kazao je da se radi najkritičnija deonica puta ka Dobrom Dolu, danas i sutra će biti završeno asfaltirane, put će biti širine tri metara ,sa bankinama od po pola metra, vrednost radova je 14 miliona dinara-kazao je Svilarov.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker