Lokalna samouprava

Asfaltirane Vidovdanska i Sremska ulica u naselju Stanica

Danas su asfaltiranjem završene rekonstrukcije Vidovdanske i Sremske ulice u naselju Stanica. Radove čija je vrednost pet miliona dinara obišli su danas gradonačelnik mr Vladan Vasić,  i direktor Javnog preduzeća za planiranje i izgradnju grada Slaviša Svilarov.

-Ovde je urađena kompletna vodovodna mreža, danas se završava i asfaltiranje. Urađena je i obližnja ulica Devet Jugovića a želim da kažem da se radi projekat za Šesti kolosek – projekat uređenja trotoara jer je ovde i to problem. Radili smo i naselju Radin Do, a radićemo i u Ulici Kapetana Karanovića koju smo radili od skrenja iz Nikole Pašića do pruge, naviše ćemo raditi trotoare zbog bezbednog kretanja dece. Želim ponovo da kažem da u svim delovima gradimo i želimo da do svake kuće stignemo infrastrukturom-kazao je gradonačelnik Vasić.

-Oko 400 metara je dužina obe ulice, oko 2.000 kvadrata će biti pod asfaltom, ovde je Vodovod menjao vodovodnu mrežu ovog proleća, mi smo krenuli sa pripremnim radovima pre četrdesetak dana, svi pripremni radovi su odrađeni, bilo je posebno potrebno obratiti pažnju, s obzirom na konfiguraciju terena, na rešavanje odvođenja vode tokom atmosferskih padavina. To je nadam se rešeno, postavljeni su ivičnjaci,  urađeni slivnici i danas se završava asfaltiranje-kazao je direktor Svilarov. Izvođač radova je firma Trejs iz Niša.

Kompletno je renovirana i Ulica Devet Jugovića, koja “izbija” na Pantin most i takođe je bila u veoma lošem stanju.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker