Lokalna samouprava

Asfaltiraju se ulice u naselju Nova Bolnica

Danas je počelo asfaltiranje ulica u naselju Nova Bolnica, ulice Peta, Trinaesta i Četrnaesta. Vrednost radova je oko 5.5 miliona dinara.

asfaltiranje Gnjilan_1

Slobodan Rančić, zadužen za izgradnju i nadzor u Direkciji za izgradnju grada kazao je da će već do kraja septembra biti ispunjeni planovi Direkcije kada je o asfaltiranju gradskih i seoskih ulica reč.

-Dugo se čekalo na asfaltiranje ovih ulica. Čekali smo najpre da prođe kanalizacija, sada je i to završeno tako da sada ljudi dobijaju kvalitetan asfalt, biće pod asfaltom 1.300 kvadrata, a vrednost radova je oko 5.5 miliona dinara. Ulica će biti izuzetno kvalitetno urađena, po svim propisima-kazao je Rančić.

On je dodao da će svi planovi Direkcije biti realizovani već do kraja septembra.

-Ostao nam je sokak koji se već radi u ulici Vojvode Momčila, ostaje nam ulica Dinka Đorđevića u Krupcu i još dva sokaka u Krupcu. Radovi se već izvode na spajanju Kozaračke ulice kod kafane “Čerga” i ostaje nam ulica Pobede i Ivana Gorana Kovačića. Ugovori su već potpisani i od ponedeljka i tamo kreću radovi-kaže Rančić.

asfaltiranje Gnjilan_2

Radove je danas obišao i opštinski većnik Aleksandar Ćirić koji je kazao da se planovi i programi Direkcije uveliko ispunjuju i da je do sada preko dvadeset ulica dobilo asfalt.

-Zadovoljni smo ovim što Direkcija radi tokom ove građevinske sezone. Imaju visok stepen realizacije zacrtanih projekata i planova. Već krajem godine imaćemo planove i programe za narednu godinu tako da smo zadovoljni, jer je urađeno preko dvadeset ulica. Težimo tome da sve ulice u gradu u nekom doglednom periodu budu prekrivene asfaltom i da Pirot bude grad bez neasfaltiranih ulica. Sve ono što smo obećali, to smo i ispunili do sada, a tako će biti i ubuduće-istakao je Ćirić.

 

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker