Lokalna samouprava

Asfaltira se još jedna deonica na putu ka Zvonačkoj banji

Danas su deonicu puta od vikend naselja Komje do sela Vlasi, koja se trenutno asfaltira, obišli gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić i predsednik opštine Dimitrovgrad dr Vladica Dimitrov.

Gradonačelnik Vasić istakao je važnost ove deonice, ali i činjenicu da je saradnja između opština Pirotskog okruga sve bolja.

-Građevinska sezona je u punom jeku, radi se na mnogo lokacija, a ja ovo mogu da nazovem autoputem za Zvonačku banju. Onoliko koliko je značajan autoput za Pirot, toliko je važna i ova deonica za Zvonačku banju. Veliko je zadovoljstvo što sa predsednikom opštine Dimitrovgrad ovo obilazimo jer ovaj putni pravac prevazilaci značaj jedne opštine. Ogroman novac je ove i prošle godine uložen na teritoriji Okruga u putnu infrasturkturu, bez koje nema razvoja. Ja sam siguran da će ovo oživeti ova sela i pomoći razvoju, omogućiti ljudimam da se vrate, obnove svoje kuće, da se bave seoskim turizmom-kazao je gradonačelnik Vasić.

Predsednik opštine Dimitrovgrad dr Vladica Dimitrov istakao je da je Zvonačka banja kruna ovog kraja a da bi ona zaživela i da bi se doveli investitori neophodna je infrastruktura koja se uveliko gradi.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker