Gradska hronika

APEL RODITELJA: Nesavesni biciklisti potencijalna opasnost po mališane na gradskom trgu

Pirotskim vestima, sa molbom za apel, obratila se grupa roditelja uglavnom male dece koji gotovo svaki lep dan provode za šetnju i uživanje na centralnom gradskom trgu. Iako je odnedavno kod Solitera postavljen znak da je vožnja bicikla na centralnom gradskom trgu zabranjena, mnogi naši sugrađani ne poštuju tu zabranu, a neki, posebno mlađi sugrađani, “jure” na biciklima na centralnom gradskom trgu što predstavlja veliku opasnost po roditelje sa decom koji prolaze ili se šetaju na “crvenom” ili “belom trgu”.

Roditelji apeluju na bicikliste da poštuju zabranu upravljanja biciklima na trgu kako ne bi došlo do nemilih situacija i povređivanja, a najugroženiji su upravo naši najmlađi sugrađani. Roditelji apeluju i na nadležne organe da češće vrše kontrole kako bi se ova pojava koliko je to moguće, suzbila.

Slične vesti

3 Comments

  1. Slazem se sa tekstom koji je napisan gore, pa takodje apelujem na naseg pirotskog potrcka da postuje zabranu i ne vozi bicikl na trgu jer ugrozava bezbednost ne samo dece vec svih nas.

  2. A džukele na početku trga kod solitera koje non-stop laju i nasrću i na prolaznike i na bicikliste niko ne primećuje – toliko su se odomaćili da dok ne rastrgnu nekog, šinteri se neće setiti da ih pohvataju.

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker