Babušnica

Ana Štajdohar nastupa u Babušnici

U okviru projekta “Puls mladih” Ana Štajdohar će sa svojim bendom nastupiti 15.februara 2016.god.u Babušnici, u noćnom klubu Laguna. Kao predgrupa, nastupiće bend iz Babušnice „Fajront“.

Prema rečima menadžera projekta Dragana Jocića, Puls mladih ima za cilj promovisanje omladinskog aktivizma na lokalnom, regionalnom i nacionalnom nivou.

„Jedan od ciljeva projekta je promocija mladih talentovanih ljudi koji postižu određene rezultate u raznim oblastima, a nisu vidljivi u našem društvu. Pored toga, u okviru projekta ćemo razviti nacionalni telekomunikaciono -informacioni sistem i organizovati različite aktivnosti širom Srbije. Imamo institucionalnu podršku, a u narednom periodu pokušaćemo da dobijemo i što širu podršku od strane opština i gradovam, koje će moći da pokažu javnosti kakve uslove za rad pružaju mladima. Što se tiče Babušnice, postoji jako dobra saradnja sa Udruženjem za negovanje kulturno-umetničkog stvaralaštva „Lu kul“, tako da će ovim dogadjajem biti predstavljen i njihov rad sa mladima-rekao je Dragan Jocić, menadžer projekta.

image

 

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker