Srbija

Ana Brnabić predložena za mandatara buduće Vlade Srbije, neće biti restrikcija struje, benefiti za građane koji ostvare uštede u potrošnji električne energije

Ana Brnabić predložena je za mandatara buduće Vlade Srbije, saopštio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Predsednik Vučić je kazao da je u ovom trenutku izuzetno važno da Brnabićeva ostane premijerka kako bi se nastavilo sa rešavanjem tekućih i problema koji nas u narednom periodu očekuju.

Vučić je naveo da Anu Brnabić kao kandidata za premijera predlaže uz puno poverenje da će, kao i do sada, nastaviti da radi uz punu posvećenost i lojalnost Srbiji.

Vlada Srbije

Osim informacije o predlogu za mandatara buduće Vlade, predsednik Vučić se osvrnuo i na aktuelnu energetsku situaciju na globalu, pa i u Srbiji, rekavši da nisu planirane nikakve restrikcije struje u Srbiji, niti isključenja, ali da je veoma važno da građani štede struju.

Predsednik Vuči je najavio da će građani koji ostvare uštede u potrošnji struje, u poređenju sa potrošnjom u odgovarajućem mesecu prethodne godine, ostvarivati značajne benefite, odnosno popuste.

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker