Reportaža

Amerikanac Rob Klap u selu Vlasi: Oduševljen peglanom kobasicom, nestvarnom lepotom sela Vlasi, Pirotom i novim otvorenim kupalištem

Amerikanac Rob Klap, vlasnik jedinstvenog umetničkog-zabavnog centra “Can Can Wanderland”, sa još dvojicom svojih prijatelja posetio je ovih dana selo Vlasi kod Pirota, gde je došao zahvaljujući svetski poznatom umetniku Zoranu Mojsilovu, sa kojim već deset godina sarađuje, a vlasnik je i nekoliko Zoranovim umetničkih radova.

Amerikanac Rob Klep posetio selo Vlasi, oduševljen prirodom, specijalitetima

Klap je u Vlasi došao spletom neverovatnih okolnosti. Naime, hteo je jednom svom zaposlenom da pokloni, povodom godišnjice rada, skupocenu opremu za lov i ribolov, međutim, na kraju su, na predlog Mojsilova, odlučili da umesto za kupovinu skupe opreme, novac potroše na posetu selu Vlasi.

-Najpre smo posetili Beograd, proveli par dana, lepo je bilo, ali dolazak u selo Vlasi je zaista nešto posebno. Ovo je neverovatno mesto, retko gde se u svetu može videti ovakva priroda i lepota-kaže Klap.

Po njegovim rečima, posebno su ga oduševili pirotska peglana kobasica, ali i domaća rakija, koja je nešto posebno.

-Zoran nam je mnogo puta pričao o selu, ali kada smo došli ovde bili smo bukvalno “oduvani” neverovatnom lepotom sela. Obišli smo i Pirot juče, bilo je super, obišli smo novo kupalište koje je zaista prelepo, bilo je vrlo osvežavajuće. Inače, ljudi su izuzetno gostoljubivi, svuda gde smo bili, gostoljubivost je na neverovatnom nivou-kaže Klap.

-U Sent Polu, Minesoti imam svoj Umetnički zabavni centar “Can Can Wanderland”. Mini golf teren je napravljen tako što su umetnici dizajnirali rupe, jednu od njih je uradio i Zoran Mojsilov. Veliki sam fan njegovog rada i njega kao osobe. On nam je uradio i najduži šank u svetu verovatno-kaže Klap.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker