Kultura

ALTERnacija u OKC-u

Ljubitelji rok muzike u Pirotu uskoro će moći posle dugogodina da uživaju u emisiji na kojoj će biti predstavljeni najperspektivniji bendovi iz cele Jugoistočne Srbije. Emisija se zove “ALTERnacija”, emitovaće se na Televiziji Pirot a snimanje je danas počelo u Omladinskom kulturnom centru u Pirotu.

DSC_0222_resize

U snimanju emisija učestvuje i Omladinski kulturni centar, kao i Udruženje građana “Osveženje”, a za dolazak kvalitetnih mladih bendova u Pirot zaslužna je produkcijska kuća “Black planet records”.

Emisiju vode novinari Borivoje Petrović i Vladimir Veljković

Na današnjem snimanju učestvovali su sjajni mladi bendovi “There.” i “Plastic sunday”.

U prvoj emisiji serijala čije se emitovanje očekuje u narednih par meseci biće predstavljen fantastični mladi bend “There.” iz Niša koji neguje psihodeličnu rok muziku koja se bazira na klaviru i žestokim električnim gitarama. Ovaj bend uskoro treba da izda i album prvenac.

 

Posled odličnog benda “There.” snimana je emisija koja je posvećena takođe odličnom bendu “Plastic sunday” iz Niša.

Ovaj serijal emisija koji predstavlja pravo osveženje za sve ljubitelje rok muzike u Pirotu ima za cilj promociju nove srpske scene koju čine izuzetno talentovani mladi bendovi.

“Black planet records” je nezavisna srpska alternativna izdavačka kuća čiji je cilj promocija različitih muzičkih pravaca koje neguju talentovani mladi muzičari koji  vole da eksperimentišu i stvaraju muziku koja je ispred našeg vremena.

 

A.Ć.

Slične vesti

Jedan komentar

  1. Svidja mi se pokusaj da se u Pirotu pokrene ideja o mladim rok grupama. Posebno da mladi muzicari dodju do izrazaja. Cestitam na ideji i zelim puno uspeha.

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker