Aleksandar Vučić u Nišu sa gradonačelnicima i načelnicima pet okruga

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se juče u Nišu sa predsednicima opština i načelnicima Pčinjskog, Jablaničkog, Topličkog, Pirotskog i Nišavskog okruga. Sastanku su prisustvovali i načelnica okruga Dragana Tončić i gradonačelnik Pirota, mr Vladan Vasić.

Tokom posete Nišu, predsednik je rekao da svih pet okruga mogu da računaju na dalju podršku države i nova ulaganja. Tokom sastanka u nekoliko navrata predsednik Vučić je naveo Pirot kao pozitivan primer, posebno u pogledu upravljanja budžetom i fiskalne politike.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras, posle sastanka sa rukovodstvima pet okruga na jugu i jugoistoku Srbije da je Srbija najprivlačnija destinacija za strane investicije u regionu i da je privukla ukupno 56 odsto svih investicija u Zapadni Balkan.

Vučić je, odgovarajući na pitanja novinara o kritikama na račun državnih subvencija stranim investitorima, rekao da o tome treba pitati 260 mladih ljudi danas u Cumtobelu, koji su posao dobili zahvaljujući i subvencijama…

Morate biti ulogovani da biste komentarisali. Login

Ostavite komentar