Sport

Aleksandar Ćirić se povukao sa čela FK Radnički

Na večerašnjoj sednici Skupštine Fudbalskog kluba Radnički dosadašnji predsednik kluba, za čijeg mandata je klub napravio istorijski uspeh plasmanom u Prvu ligu, a omladinski pogon zadržao status u elitnom rangu takmičenja, Aleksandar Ćirić, podneo je ostavku na mesto predsednika kluba. Ćirić se zahvalio na saradnji svojim saradnicima u klubu, na podršci Gradu Pirotu i gradonačelniku Vladanu Vasiću, bez koje klub ne bi, po rečima Ćirića, ostvario istorijske uspehe i svim iskrenim prijateljima Radničkog. Moja ljubav prema klubu je velika i ja ću nastaviti i na dalje da pomažem rad kluba, u toku su pregovori o tome da Pirot dobije teren sa veštačkom travom, te pregovore ćemo nastaviti bez obzira na moju ostavku, istakao je Ćirić.

skupština radnički

Ćirić je konstatovao da su za vreme njegovog mandata, osim uspeha na sportskom polju, smanjena ogromna dugovanja kluba pa je, podnoseći finansijski raport, istakao da su trenutno dugovanja kluba jednaka njegovim potraživanjima na osnovu transfera igrača od drugih klubova. Ćirić se zahvalio i Pirgosima koji su u sezoni kada su se Beli borili za ulazak u viši rang išli i na gostovanja i pružali bezrezervnu podršku klubu.

Ugovori sa Radničkim ističu velikom broju igrača, ali i odličnom treneru Marjanu Živkoviću, koji je kazao da je još rano da govori o novoj sredini i da će prvo razgovarati sa rukovodstvom i ljudima koji vode klub, te da mu je želja da ostane da radi u svom rodnom gradu.

Evo i podsećanja na istorijski uspeh Radničkog koji je postignut nakon Ćirićevom preuzimanja kormila kluba.

http://www.pirotskevesti.rs/sport/pirot-je-radnicki-beli-u-prvoj-ligi-foto-galerija/

 

http://www.pirotskevesti.rs/sport/fudbaleri-radnickog-onodeli-tabane-u-jagodini-foto-galerija/

 

http://www.pirotskevesti.rs/sport/denis-ristov-i-marko-mancicradnicki-ce-igrati-vaznu-ulogu-u-prvoj-ligi/

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker