Gradska hronika

Akter jučerašnje drame u centru-psihijatrijski bolesnik!

Akter jučerašnje drame u centru grada, Z.R.(56), koji je nožem ranio dvojicu sugrađana, uhapšen je i smešten u psihijatrisjku ustanovu.

On je oko 14 i 30 časova, nožem nasrnuo najpre na jednu osobu kraj ulaza u pirotski  uslužni centar, ali je na svu sreću udarac završio na torbici napadnutog . Prilikom drugog udarca, napadnuti čovek je pokušao da se zaštiti rukama i tada je zadobio posekotine , sa kojima je nakon zbrinjavanja u pirotskoj Bolnici pušten na kućno lečenje.  Radnik obezbeđenja “Armada sekjuriti” B.S., iz sela Rasnica, koji je pokušao da obuzda napadača, zadobio je medjutim udarac u predelu leve strane grudnog koša i tom prilikom  mu je probušeno plućno krilo. Sečivo noža prošlo je kroz značku na levoj strani đžempera. Kako saznajemo u pirotskoj Bolnici  i od njegovih kolega s posla, on je operisan, stabilan je i van životne opasnosti.

 

Slične vesti

2 Comments

  1. Dali je informacija da je drzao svoju sestru kao taoca tacna kao i.to da je pokusao da je ubije?Zena koja zeli da sazna ovu informaciju je licno njegova sestra?Odakle ta informacija?

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/ca77f177-fd69-11ee-96b8-cabfa2a5a2de