Oglasi

Akademija Oxford u svom sastavu ima i jedan od vodećih prevodilačkih centara u zemlji

Osim već dobro poznatih brojnih kurseva po kojima je Akademija Oxford već odlično poznata i mogućnosti online pohađanja kurseva i različitih vidova obuka, Akademija Oxford ima u svom sastavu i Prevodilački centar koji je jedan od vodećih u zemlji koji pruža.

Prevodilački centar Akademije Oxford je jedan od vodećih centara u Srbiji i regionu. Usluge pismenog i usmenog prevoda, sa ili bez overe sudskog tumača pružamo domaćim i inostranim kompanijama, državnim i nevladinim institucijama i pojedincima, te ispunjavamo njihove zahteve u potpunosti. Prevode obavljamo sa i na preko 50 svetskih jezika. U našem timu je u svakom trenutku na raspolaganju više od 220 prevodilaca i sudskih tumača, tako da sa ponosom ističemo ne samo kvalitet usluge i pristupačnu cenu, već i kratke rokove po kojima smo dobro poznati.

Što se same usluge pismenog prevođenja tiče, ne postoje nikakve barijere, jer se većina realizuje elektronskim putem. Ono što nas izdvaja od drugih jesu najpovoljnije cene, brzina, tačnost i kvalitet, kao i činjenica da kod nas osim klasičnog prevoda, pod kojim se smatra prevođenje tekstova i dokumenata sa srpskog na određeni strani jezik i obrnuto, možete dobiti i dvosmerni prevod u okviru stranih jezika. To zapravo znači da su naši prevodioci izuzetno visoko obrazovani, tako da imaju mogućnost da klijentima pruže uslugu prevoda dokumenata, tekstova ili bilo kog drugog materijala sa jednog stranog jezika na drugi, takođe strani jezik. Kako je izbor jezika za koje nudimo usluge prevođenja i overe sudskih tumača prilično obiman navešćemo samo pojedine za koje smo specijalizovani: nemački, francuski, engleski, kineski, španski, italijanski, portugalski, ruski, bugarski, grčki, norveški, holandski, slovački, japanski, arapski, ali i estonski, korejski, mađarski, slovenački, češki, hrvatski, pakistanski i mnogi drugi jezici kojima se koriste ljudi u celom svetu.

Prevođenje svih tipova tekstova na i sa gotove sve strane jezike

Pored širokih mogućnosti učenja svih stranih jezika, Akademija Oxford obezbeđuje Vam i usluge prevođenja svih tipova tekstova, na i sa gotovo svih stranih jezika, a u skladu sa Vašim zahtevima.

Usko smo specijalizovani za prevođenje u oba smera i to za preko čak 35 svetskih jezika. Ono što našu ponudu izdvaja u odnosu na druge su najpristupačnije cene na tržištu, a u šta se možete uveriti i sami, ako nas kontaktirate. Samo imajte na umu da najniže cene u regionu nikako nisu odraz nekvaliteta, već isključivo, razumevanje naše kuće kada je ekonomska situacija zemlje u kojoj živimo u pitanju.

Posebno smo ponosni na činjenicu da svi naši klijenti kojima je potreban prevod tekstova ili dokumenata za određeni jezik, kod nas mogu dobiti ne samo već pomenut, dvosmerni prevod, to jest prevod sa srpskog na neki strani jezik i obrnuto, već i prevod sa jednog stranog jezika na drugi, koji je isto strani.

 

foto i video – arhiva Akademije Oxford

PROMO

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker