Oglasi

Akademija Oxford u Pirotu: Kursevi za negovatejlice sve traženiji

Akademija Oxford, osim tradicionalno veoma traženih i popularnih kurseva stranih jezika, kurseva obuke za rad na računarima, obuke za buduće zanatlije, usluga prevodilačkog centra, jednog od najboljih u zemlji,  svojim polaznicima nudi i kurseve za negovateljice, koji su sve traženiji i u zemlji ali i u inostranstvu. Osim kurseva za negovateljice, Akademija Oxford uspešno vrši obuku i kurs za presonalnog trenera i kurs za savetnika za ishranu.

 

Akademija Oxford polaznicima nudi profesionalnu obuku za negovateljice koja se sastoji iz dva segmenta, iz teorijskog i praktičnog dela a polaznik osim sertifikata dobija odlično znanje koje može da primeni u bilo kojoj situaciji, kako u stacionarnim ustanovama tako i u kući samog pacijenta.

negovateljice

 

Za polaznike koji započinju poslovnu karijeru na radnom mestu negovateljice

Kurs i obuka za negovateljicu, predviđeni su kao vid stručnog osposobljavanja za negu dece, svih starih, invlidnih, nepokretnih osoba, ali i onih kojima je bilo kakva pomoć preko potrebna, kako bi bili u mogućnosti da obavljaju sve životne potrebe.

Posao negovateljice predstavlja jedan od najhumanijh zanimanja. Ljubav, pažnja, briga, razumevanje, pomoć i strpljenje samo su deo onoga što zahteva posao osobe koja se bavi njime.

Potpuna briga o pacijentu nalazi se na prvom mestu. Vremenom dolazite do brojnih iskustava, kako poslovnih tako i životnih. Najvažnija je podrška i pomoć drugoj strani, odnosno pacijentu. Akademija Vam pruža mogućnost sticanja potrebnog stručnog znanja za pružanje ovakvih vrsta usluga, po najsavremenijim modernim trendovima.

Nega je sastavni deo lečenja i kao predmet sastoji se iz teorijskog i praktičnog dela obuke. Ona se može sprovoditi u stacionarnim ustanova, ali i u kući samog pacijenta. Od međuljudskih odnosa između pacijenta i negovateljice zavisi i kvalitet nege, jer osoba koja se bavi ovim poslom bolesniku prilazi sa poštovanjem i posmatra ga kao individuu kojoj je potrebna pomoć i koja u svakom momentu ima slobodu i pravo da o svom svakodnevnom životu odlučuje, u najvišoj meri u kojoj joj to zdravstveno stanje dozvoljava.

Negovateljica je osoba koja preuzimajući brigu o svom budućem pacijentu preuzima i veliku odgovornost za njega, jer je bolesnik često prepušten sam sebi, te je uslovima u kojima živi potrebno prilagoditi sve što mu je neophodno.

Šta dobijate ovim vidom edukacije na Akademiji Oxford?

Naši polaznici najčešće pre nego što se prijave na kurs stručnog osposobljavanja za negovateljicu, često postavljaju sebi ova i slična pitanja. Ali, ukratko ćemo pokušati da Vam na sva i odgovorimo.

Na ovom pofesionalno predviđenom kursu naučićete i savladaćete veliki broj specifičnih tehnika, kako biste sačuvali i svoje zdravlje, samim tim što je pored neophodne prisebnosti svakog ko se njime bavi, potrebna i velika fizička spretnost. Savaladaćete teoriju koja će Vam olakšati rad. Teme koje se u svakom slučaju obuhvataju su između ostalog: nervni sistem čoveka, demencija, sistem organa za kretanje, krvotok, kosti i zglobovi, sistem organa za disanje, načini disanja, sistem organa za varenje, mokraćni organi, načini posmatranja bolesnika, moguće infekcije, opšta negu bolesnika i dr.

kursevi za negovateljice akademije oxford

Uz savladavanje svega što smo naveli, ali koristeći i druge neophodne tehnike, sigurni smo da će svaki polaznik biti kvalitetno obučen za svoj poziv. Samim tim verujemo, da je ovo pravi izbor za Vas.

Kurs za negovateljicu traje tri meseca, odnosno potrebno je da odradite 300 sati prakse u jednom od stacionara u svom mestu. Mesto gde ćete obavljati praksu možete potražiti sami, ukoliko je Vaša želja da budete u gradu u kom živite, a mi još uvek nemamo našu poslovnu jedinicu u njemu. U svakom slučaju, praksu možete obavljati i u nekoj od institucija sa kojom je naša škola sklopila ugovor o poslovno tehničkoj saradnji. Kako god da odlučite, papirološki ćete biti pokriveni od strane škole, kao njen polaznik, potpisivanjem ugovora o praksi, kojim ćete Vi i ustanova u koju odlazite imati mogućnost za nesmetano obavljanje prakse u potpunosti.

Nakon završene obuke, Vaše je samo da uz naše priručnike spremite i teoretski deo, nakon čega imate mogućnost za izlazak na pismeni i usmeni deo ispita. Ovim stičete uslov za dobijanje validne diplome, koju možete upisati u radnu knjižicu i koja je odobrena od strane Zavoda za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja.

Nakon završetka kursa, polaznici stiču potpunu samostalnost i stručnost u obavljanju ovog zanimanja.

Akademija Oxford Vam pruža mogućnost da po najkonkurentnijim cenama završite najkvalitetniju obuku i kurs za negovateljicu.

Pozivamo Vas da nam se što pre pridružite!!!

Za polaznike koji rade i imaju iskustvo na radnom mestu Negovateljice

Naša škola za Negovateljice je posebno prilagođena svim polaznicima. Postoji više oblika negovateljica, ali je jedno sigurno, njihova stručnost za boravak sa nekom osobom nekoliko sati dnevno iziskuje ogroman trud, rad i znanje. Kao stručno osposobljena, negovateljica ima mogućnost kvalitetne brige o deci, starim, bolesnim, invalidnim i na bilo koji način iznemoglim licima, te samim tim i raznovrsne varijante zapošljavanja u za to predviđenim ustanovama.

Ukoliko se na radnom mestu negovateljice već nalazite duže od tri meseca, koliko je predviđeno trajanje našeg kursa, potrebno je da nam donesete overenu potvrdu institucije u kojoj radite i time stičete uslov za privu ispita u našoj školi. Uz savladavanje priručnika koji od nas dobijete potrebno je da izađete na pismeni i usmeni deo ispita, čijim polaganjem stičete uslov za dobijanje validne diplome, odobrene od strane Zavoda za unepređivanje obrazovanja i vaspitanja.

Na ovaj način omogućili smo Vam nesmetani nastavak Vašeg poslovnog i profesionalnog usavršavanja, bez prepreka.

Očekujemo Vas i verujemo da ćemo zajedno uraditi mnogo-poručuju iz Akademije Oxford u Pirotu, koja se nalazi na adresi Knjaza Miloša 40. Za više informacija pozovite 060/0183044

 

fotografije Akademija Oxford

 

 

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker