Gradska hronika

82 godina postojanja kompanije Tigar ad

 

Povodom 82. rođendana kompanija Tigar AD i ove godine će tokom decembra organizovati niz aktivnosti u kojima će biti darivani vrtići, školarci kao i socijalno ugrožene grupe. Biće organizovan i nagradni kviz na Pi kanalu za naše sugrađane. Tradicionalno Tigrovci za svoj rođendan kroz akciju dobrovoljnog davanja krvi pomažu i lokalnu zajednicu.

Za sve osnovne i srednje škole u Pirotu, Tigar je organizovao nagradni konkurs sa temom KAD KAŽEM PIROT MISLIM NA TIGAR.

Ideja je da deca upotrebe svoju kreativnost maštu i pokažu nam šta za njih znači  Tigar u Pirotu, koristeći razne tehnike (crtanje, slikanje i kolaž) kao i foto konkurs gde će se birati najkreativnija fotografija.

Prema rečima Vladimira Ilića, generalnog direktora kompanije Tigar, autori najuspelijih radova dobiće vredne nagrade, a u susret Novoj godini sva nagrađena deca dobiće i novogodišnje paketiće. Škole čiji đaci će učestvovati na konkursu, dobiće donaciju iz tigrovog sportskog programa u cilju promocije zdravog načina života.

Dodela nagrada održaće se 27.12. 2017. u Tehničkoj školi sa početkom u 19h. Tigar a.d. podržava projekat dualnog sistema školovanja, kombinaciju teorije i prakse gde se nastavni planovi i težište obrazovanja prilagođavaju zahtevima privrede. Uvođenjem ovog vida školovanja umnogome će doprineti bržem i kvalitetnijem obrazovanju naših mladih sugrađana koji će po završetku škole biti osposobljeni da daju svoj doprinos i razvoju privrede našeg grada.

Tehnička škola koja osposobljava različite profile koji su preko neophodni za poslovanje proizvodnih kompanija a posebno Tigru, rado se odazvala pozivu da zajedno obeležimo Dan Tigra i ugostimo naše sugrađane.

Velike napore koja ova škola ulaže u poboljšanje kvaliteta nastave i uslova rada svojih đaka i koje uspešno realizuje godinama unazad, Tigar a.d. je podržao u skladu sa svojim mogućnostima.

Pozivamo sve Piroćance da dođu u sredu 27.12. u Tehničkoj školi i pogledaju radove naših najmlađih sugrađana, poručuju iz ove kompanije.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker