IZBORI 2020

Jedinstvena Srbija: Velika zainteresovanost građana za program JS

Bez obzira na kratak vremenski period koliko je trajala kampanja u celosti smo njome zadovoljni. Pre svega podrazumeva veliku zainteresovanost gradjana za program Jedinstvene Srbije. Uspeli  smo da kontaktiramo sa svima njima u gradu I selima. I jasno smo shvatili njihove poruke. Takodje smo veoma zadovoljni što je kampanja protekla fer I korektno od strane ostalih stranaka. U nekima od njih smo prepoznali ideju što nas jako raduje I daje prostor za eventualnu dalju saradnju, saopštavaju iz ove stranke.

domaćinski - jedinstvena srbija dragan marković palma pirot
-Trebali smo da imamo posetu predsednika stranke Dragana Markovica Palme, ali u ovom trenutku obzirom da na republickim izborima idemo u koaliciju sa SPS-om je stav da neće lično posećivati odbore koji na lokalu izlaze samostalno.  Grad i odbor će posetiti sa velikim zadovoljstvom nakon izbora o čemu ćemo vas blagovremeno obavestiti.  Obzirom da smo ostvarili brojne kontakte sa gradjanima obećali smo da ćemo preneti  njihove utiske. Gradjani kao I članovi JS u Pirotu smatraju da još dosta treba raditi na unapredjenju kvaliteta života u našem gradu.  To se svakako odnosi na veliki procenat  nezaposlenih ljudi I na veliko nezadovoljstvo  postojećom infrastukturom u pirotskim selima. Da podsetimo to je upravo ključno u programu koji  JS ima i za koje će se zalagati. U ovoj kampanji veći akcenat smo dali na živi  kontakt sa ljudima, ali smo se srdačno odazvali I gostovanjima u medijima gde smo u odredjenoj meri razočarani pristupom  odredjenih medija. Gradjani su to prepoznali, ali  nas raduje da to nije umanjilo njihov stav I raspolozenje. O tim stvarima bavićemo se posle izbora-saopštavaju iz ove političke grupacije.

Poruka gradjanima

-Kao stranka koja postoji od februara, ali koja ima jasan stav i pre svega primer kako poboljšati kvalitet života i razvoj grada pozivam sve gradjane da izadju na izbore i zaokruže na listiću opciju – 5 – Dragan  Marković  Palma –  Jedinstvena  Srbija na lokalnom nivou.  Nosilac liste Branislav Cvetković.
              Srdačan pozdrav,
            D O M A Ć I N S K I
        JEDINSTVENA SRBIJA

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker