Lokalna samouprava

Tigar Tyres: Porodični dan zdravlja i bezbednosti, peti po redu, biće održan u subotu

Kompanija Tigar Tyres u subotu organizuje peti jubilarni Porodični dan zdravlja i bezbednosti. U susret ovom događaju, kompanija je organizovala i zagrevanje, odnosno šetnje zaposlenih u ovoj kompaniji ali i svih naših sugrađana koji su zainteresovani da budu deo ovog značajnog projekta od centralnog gradskog trga, preko Keja i Ljubavnog mosta do hale “Kej”. 

Šetnja se organizuje i večeras od 18 sati. Po rečima Pjotra Sokola, menadžera Službe za bezbednost i zdravlje na radu u ovoj kompaniji, cilj manifestacije je promocija zdravlja i bezbednosti.

-Manifestacija je iz godine u godinu sve posećenija i namera nam je da osim naših zaposlenih i njihovih porodica, sa značajem zdravih stilova života upoznamo širu društvenu zajednicu. Bezbednost je važan segment rada kompanije “Tigar Tajers”, naša misija je promocija bezbednog načina rada uz naravno zdrave stilove života naših zaposlenih i svih građana Pirota-kazao je Sokol.

U hotelu “Ana Lux” u petak 13. septembra biće održana Konferencija o zdravlju i bezbednosti na radu a u subotu – 14. septembra svečano otvaranje petog Porodičnog dana zdravlja i bezbednosti biće priređeno u 11 sati u hali “Kej”.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker