Lokalna samouprava

Vasić: U rekonstrukciju pirotske Gimnazije biće uloženo preko dva miliona evra. Pirot će dobiti jednu od najmodernijih škola u zemlji

Treći po redu GimPi fest obišao je i gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić sa svojim pomoćnicima Milicom Golubović i Bojanom Ranđelovićem. Vasić je Gimnazijalcima čestitao na tome što uspešno promovišu nauku, u vremenima kada su nauka, rad i trud nažalost često u drugom planu. 

-Hrabro je i smelo sa njihove strane što su na ovogodišnjem Festivalu pokušali da prikažu kako će svet i život izgledati za 500 godina. Takođe, drago mi je što sam u Sokolani u kojoj sam i ja kao đak igrao basket i bavio se sportom i što sam mogao deci da najavim da ćemo najverovatnije do kraja godine ući u obnovu kompletne škole, kompletne Sokolane i dvoriša, biće uloženo oko dva miliona evra i mislim da će škola kada se sve završi biti među najmodernijima u zemlji. Želim da se zahvalim organizatorima, deci koja idu u Gimnaziju i bave se naukom i nadam se da će te vrednosti promovisati i dalje-kazao je Vasić.

 

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker