Ljudi velikog srca

Akcija za pirotske maturante slabijeg materijalnog stanja

Udruženje Dobra vila, ogranak Pirot i nastavnica engleskog jezika  Ivana Bojkic pokreću jednu veliku akciju za maturante u Pirotu, za onu dobru decu i njihove porodice kojima smo preko potrebni.


-Cilj nam je da porodicama koje su slabijeg materijalnog  stanja i nisu baš u mogućnosti da proprate novčano sve ove moderne trendove vezane za maturu, malo pomognemo, olakšamo i oslobodimo glavobolja.
Pozivamo sve ljude dobre volje da nam se priključe jer nam je potrebno puno toga, pogledajte malo svoje ormane sigurni smo da imate nešto što bi poklonili našim maturantima-poručuje Ivana Kostić iz pomenutog udruženja.

-Za devojke nam trebaju haljine, cipele, nakit, torbice, za momke cipele,patike, pantalone, košulje. Pozivamo ovom prilikom i sve ljude koji imaju frizersko- kozmetičke salone, butike, krojačke radnje, parfimerije, fotografe i sve ostale pojedince da nam se pridruže i da zajedno ulepšamo deci  ovaj poseban dan.
Maturantima su potrebne frizure, šminkanje, sređivanje noktiju-kaže Kostićeva i dodaje:

Ove godine ćemo ovu akciju propratiti i medijski, tako da ćete biti u prilici da vidite kako smo sve ovo na kraju uradili.
Pokrećemo ovu akciju upravo sada da bi svi imali vremena da se pripremimo, da pronađemo maturante kojima je ova pomoć zaista potrebna, tako da pozivam i sve ostale prosvetne radnike i škole da nam ukažu na baš takvu decu. Za par dana ćemo znati i koliko maturanata ćemo obuhvatiti ovom akcijom, za sada smo pokrili samo osnovne škole, ali planiramo da akciju proširimo i na srednje škole u zavisnosti od broja salona koji nam se budu javili, zaključuje Kostićeva.

Veliku zahvalnost dugujemo salonima i pojedincima koji se odazivaju ovoj našoj akciji, za sada  su to frizerski saloni: ,,Aneta’’,  ,,Duda’’ ,  ,,Katarina i čupkica’’,  ,,Anchika’’, Damir Denčić, kozmetički salon ’’La tiara’’, šminkerke Manuela Stefanović i Vanja Tošić, nokti Beti Beatris Kljajić.Hvala i svim ljudima dobre volje koji nam šalju haljine, cipele i sve ostalo potrebno za naše maturante, navodi se u saopštenju ovog udruženja.

   

                                                                       

             

                           

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker