Sport

Žurnal: Marjan Živković na klupi Novog Pazara!?

Prema pisanju sportskog Žurnala, Marjan Živković, dosadašnji trener Radničkog svoju trenersku karijeru će nastaviti u novom prvoligašu, ekipi Novog Pazara.

Izvor: Sportski Žurnal

Piroćanci završili prvoligašku trku na šestom mestu, otvaraju konkurs za trenera

Prvoligaški tabak samo što je presavijen, tek predstoji analiziranje prvenstva, lociranje grešaka na svojim i protivničkim terenima. Mačva i Zemun zakoračili su u elitno društvo, očigledno su najpreciznije projektovali igranje pod svetlošću reflektora u fudbalskoj Srbiji.

Južnom prugom stiže vest da Marjan Živković napušta rodni grad, ali i da ne menja rang. Mladi trener je ostavio dobar utisak na klupi Radničkog iz Pirota, a u sledećoj takmičarskoj godini, sve glasnije se priča, mogao bi da bude gost na lepom objektu pored Nišave, kao šef stručnog štaba Novog Pazara.

Dogovor je, navodno, postignut, preostalo je samo da se finalizuju pregovori pre zvaničnog postavljanja Živkovića na mesto naslednika Neška Milovanovića sa kojim su Pazarci završili borbu za bodove u plej-autu.

Pirotski mezimac je predvođen Marjanom Živkovićem osvojio 26 bodova i zimu dočekao na trećem mestu, iza Mačve (34) i Slobode (29). Iza Radničkog prvi deo prvenstva završili su ČSK Pivara i Proleter (24), Zemun (23)…

Prošlog vikenda Piroćanci su se porazom u Dobanovcima oprostili od sezone, a verovatno i trenera Marjana Živkovića. Ostaće zapisano da je ekipa sa stadiona koji nosi ime po legendarnom Draganu Nikoliću zaključno sa poslednjim, 30. kolom, trku završila na šestoj poziciji, sa 43 osvojena boda, iza Mačve, Zemuna, Slobode, Inđije i Bežanije.

Slične vesti

Jedan komentar

  1. Ako forsira napadacki fudbal, dobro dosao je u Pazar, u suprotnom ne dolazi, “miševi” od trenera su i izbacili Pazar iz super lige !

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker