Sport

Zona “Istok” – Goleada u Pirotu, 15 golova u dva meča

Fudbaleri Tanaska Rajića i Jedinstva iz Pirota deklasirali su svoje protivnike i pravom goledom završili jesenji deo Prvenstva Zone “Istok”. “Tanasko” je bio neumoljiv protiv OFK “Zlota” i slavio sa 9:1. Ovom pobedom “Tobdžije” ostaju u trci za najviši plasman. Jedinstvo je savladalo sa 5:0 OFK “Knjaz”, ove jeseni pružilo je odlične partije i u “sigurnoj zoni” čeka proleće.

Strelci Tanaska Rajića bili su izuzetno raspoloženi. Željko Milošević četiri puta zatresao je mrežu protivnika, Mladen Krstić se tri puta upisao u listu strelaca, Vladimir Matejić postigao je jedan gol, a deveti pogodak je autogol odbrambenog igrača gostujuće ekipe. Tanasko Rajić polusezonu završava na trećem mestu sa 35 bodova i ostaje u trci za najviši plasman. U Klubu su zadovoljni postignutim rezultatom i očekuju uspešnije proleće.

Foto: Ilija Pejčić Lika – FK “Jedinstvo”

Jedinstvo je ove jeseni pokazalo da može više i bolje. U poslednjoj utakmici jesenjeg dela prvenstva ubedljivo je savladalo “Knjaza” iz Trgovišta sa 5:0. Golove su postigli Matejić, Petrović i Potić po jedan i Putić dva.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker