Sport

Zlato i dve bronze za džudiste

Na 10.medjunarodnom turniru “Vuk open” za mlađe i starije pionire u džudou, koji je ovog vikenda održan u Nišu  pirotski mladi džudisti osvojili su zlatnu i dve broznane medalje.
IMG_3220-Na takmičenju su učestvovali timovi iz Bugarske,Rumunije i Srbije.Učestvovalo je 154 takmičara.Naš klub je ovog puta predstavljalo tri takmičara s obzirom da je Dimitrije Jovanović u kategoriji starijih pionira odustao od odlaska na turnir zbog temeparature.Ostala tri takmičara su postigli odličan uspeh i osvojili dve bronzane i jednu zlatnu medalju.U kategoriji mladjih pionira Denčić Veljko je nastavio sa odličnim rezultatima i pokazao da je u ovoj kategoriji najbolji u državi. Nemanja Mitić kome je ovo drugo takmičenje osvojio je bronzanu medalju kao i Diana Bogojević u kategoriji starijih pionirki.
Ovaj turnir je odličan ispit za moje takmičare jer nas u Sofiji očekuju dva turnira do kraja takmičarkse sezone i to prvi je 7.decembra a drugi 21.decembra.Takođe ćemo na turniru 7.decembra imati takmičare kojiima će prvi put biti da učestvuju na nekom takmičenju-kaže trener Dragan Zdravković.
A.Ć.
foto Džudo klub Pirot

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker