Sport

Zlatanov: Hrabrom igrom odoleli smo pritisku Đerdapa i osvojili vredan bod

Fudbal Zona “Istok” 20/21

17. kolo

Kladovo – 14 h

FK Đerdap – FK Senjak 2:2 (1:1)

FK Senjak: Uroš Tošić, Uroš Nikolić, Strahinja Nikolić, Miloš Džonić, Veljko Krstić, Nikola Jotić, Darko Bogdanović, Miloš Nedeljković (C), Dimitrije Jovanović ( Velimir Selimović), Marko Popović, Miša Nikolić.

Rezerve: Velimir Selimović, Luka Dimić.

Na teškom gostovanju, sa prilično oslabljenom ekipom fudbaleri Senjaka uspeli su da izbore nerešen rezultat protiv uvek neugodnog Đerdapa iz Kladova. Uspeli su fudbaleri trenera, Dragiše Zlatanova, da odole pritiscima domaćih i sa “velikim” bodom se vrate u Pirot.

“Otišli smo u Kladovo sa, skoro, rezervnim sastavom, ali ekipa koja je izašla na teren je najbolja. Poveli smo golom Miloša Nedeljkovića u 19. minutu. Uspeli smo da odolimo velikim pritiscima njihovih fudbalera, sve vreme smo hrabro igrali. Pri rezultatu od jedan prema jedan naš golman je odbranio jedanaesterac. Domaći su kasnije poveli, ali smo uspeli da se vratimo u igru. Pojačali smo odbranu i vrebali priliku da ugrozimo gol Đerdapa. Uspeli smo u tome u 70 minutu igre kada je Nikola Jotić poravnao rezultat. Čestitam mojim igračima, pogotovo mladim fudbalerima koji su “poginuli” na terenu i doneli bod sa “vrućeg” terena. Mislim da smo imali peh jer smo prolećni deo počeli protiv prvaka lige, i smatram da će iz utakmice u utakmicu biti sve kako treba, da ćemo igrati sve bolje i bolje” – izjavio je Dragiša Zlatanov.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker