Na bicikli od bambusa krenuo na put oko sveta

Podelite

Indijac Sievituo Ševi još 2013. godine krenuo je na svojevrstan put oko sveta i to biciklom čiji je ram napravljen od bambusa. Cilj mu je, kako je kazao Pirotskim vestima, da prođe kroz što veći broj zemalja i upozna što više ljudi. Na svom proputovanju, Sievituo je prošao i kroz Pirot.– Na putovanje sam krenuo još 2013. godine i još uvek putujem. Iako sam imao mnogo bicikala odlučio sam da na put krenem mojim najdražim dvotočkašem koga sam sam napravio. Ram sam napravio od bambusa a iskoristio sam nekoliko delova i od moj8h prethodnih bicikala. U početku cilj mi je bio da na ovom biciklu pređem što veću distancu ali sada mi je cilj samo da upoznam što više različitih ljudi širom sveta-kaže Sievituo.

received_10209784475557576

On je do sada, na putu od Azije do Evrope prošao kroz ogroman broj zemalja.

-Izdvojio bih Švajcarsku, Austriju, Lihtenštajn, Nemačku, poslednjih meseci obilazim Balkan, Sloveniju, Bosnu, Crnu Goru, Albaniju, Makedoniju, Bugarsku i evo me sada u Srbiji. Planiram da obiđem i Veliku Britaniju nakon čega putovanje nastavljam do Sjedinjenih američkih država-kaže Ševi.

received_10209784474197542

#bamboobikeworldtour

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1