Sport

ŽFK Jedinstvo – ubedljiva pobeda, još ubedljivija igra

Fudbal – Prva liga Srbije za žene 20/21

14. kolo

Pirot: Gradski stadion – 15 časova i 30 minuta

ŽFK “Jedinstvo 2014” –  ŽFK “Napredak junior 2018” 5:2 (3:0)

ŽFK “Jedinstvo 2014”: Dragana Kirkov, Bojana Pejčić, Anja Mladenov, Katarina Zlatanov, Nina Vasov, Sonja Marković, Ana Mladenov, Maša Džunić, Andrijana Pejčić, Jovana Najdanović, Suzana MIlenković.

Rezerve: Marija Georgijev, Tamara Trajković, Jelena Arizanović, Lea Pančev, Jovanka Vidanović, Kristina Đorđević. 

Fudbalerke pirotskog “Jedinstva” zabeležile su još jednu pobedu, ali važnije od toga, iz kola u kolo igraju sve bolje i čvršće. Danas su na Gradskom stadionu u Pirotu ubedljivo savladale gošće iz Kruševca. Igrale su poletno, organizovano i nisu dozvolile protivniku da ih ozbiljnije ugrozi, o čemu najbolje govori rezultat.

“Fudbalerke Jedinstva nastavljaju gde su stale prošlog vikenda. Savladan je Napredak iz Kruševca rezultatom 5:2. Od početka utakmice smo znali šta radimo i šta želimo, što pokazuje i rezultat. Golove za pirotski tim postigle su Maša Džunić , Andrijana Pejčić 2 , Suzana Milenković i Tamara Trajković. Za ekipu Kruševca oba gola je postigla Nadja Gavrilović. Mojim devojkama čestitam na dobroj igri i zasluženoj pobedi, ekipi Kruševca želim puno sreće u nastavku prvenstva . Okrećemo se narednom protivniku, čeka nas teška utakmica protiv Zvezde u Beogradu” – izjavio je Miladinović.

foto: Ilija Pejčić Lika

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker