Lokalna samouprava

Završnica uredjenja parkinga izmedju Češalj zgrada

Preostali neuredjeni parking izmedju Češalj zgrada dobija novi izgled na zadovoljstvo mnogih stanara okolnih zgrada. Danas je završetak radova obišao i gradonačelnik Pirota, mr Vladan Vasić sa saradnicima. 

Vasić je podsetio da je to još jedno ispunjeno obećanje.

-Ono što smo obećali stanarima okolnih zgrada ispunili smo. Izvinjavam se samo jer je to trebalo da se uredi prošle godine, ali zbog proceduralnih problema nismo uspeli, ali jesmo ove. – kazao je Vasić. 

Ovo je i treći uredjeni parking izmedju zgrada.

-Ovde se radi o komplikovanom projektu koji treba da podmiri različite potrebe mnogih. Uredili smo površinu od 800m2, vrednosti oko 4,5 miliona dinara. – izjavio je Vasić

Pre uredjenja ovog prostora zamenjene su kompletne podzemne instalacije od strane Vodovoda.

-Vodovod je razdvojio vodu za zgrade koje izlaze na parking, jer su svi ulazi bili na jednoj šahti, pa se dešavalo da stanari jedne zgrade redovno plaćaju, a drugi ne, i da zbog tog problena nisu mogli biti sankcionisani. – rekao je gradonačelnik Vasić. 

Slične vesti

Jedan komentar

  1. Sad su valjda na redu zgrade u Senjaku? Mozda i neki parking? Nikle su nove zgrade ali nema uredjenja parkinga ni za one stare. Malo fali da i mi budemo ponosni na nas grad a i nas grad na Senjak.

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker