Lokalna samouprava

Završetak rekonstrukcije puta Gnjilan – Sadikov bunar

Na početku građevinske sezone ove godine, predstavnici lokalne samouprave su u razgovoru sa vodećim ljudima Ministarstva infrastrukture, gradjevine i saobracaja, između ostalog, izneli ključne probleme, koji su vezani za stanje regionalnih putnih pravaca koji su u nadležnosti Republike i prvi rezultati toga su vidljivi već ovog leta.

Gnjilan Sadikov bunar 2Ključne teme razgovora bili su radovi na rehabilitaciji regionalnih putnih pravaca: Magistralni međunarodni put Niš – Sofija E80; Sadikov bunar – Ponor – Bela Palanka;  Pirot – Sadikov bunar – Babušnica;  Knjaževac – Pirot – V. Ržana – Dimitrovgrad.

Pirot Blato 2Verovatno jedan i od najkritičnijih putnih pravaca delemično je rekonstruisan početkom juna. Reč je o deonici Gnjilan – Sadikov bunar, u dužini od hiljadu metara. 

Gnjilan Sadikov bunar 1Ovih dana putari rade na sanaciji preostalog dela kolovoza koji nije rekonstruisan do Sadikovog bunara i time će biti novim asfaltom presvučena cela deonica u dužini od 4 km, od petlje u Pirotu do Sadikovog bunara.

Slične vesti

3 Comments

  1. Gospodo,sta je sa zavrsetkom avenije pored bolnice i ulice prve,medjumesnog putaPirot Babusnica kroz,Gnjilan,kakvo ruglo,zasto je toliko stesnjen od prvobitne projekcije,a ima dosta mesta.

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker