Gradska hronika

Zatvor za policajce

U Višem sudu u Pirotu na pravosnažne zatvorske kazne od po godinu dana osuđeni su policajci Jovica Savić i Boban Rančić iz Pirota zbog krivičnog dela primanja mita.

pirotski sud

Savić i Rančić su pre tri godine od Piroćanca A.N. uzeli 25.000 dinara kako bi mu “progledali kroz prste” jer se bavio ribokrađom, u kojoj je i uhvaćen.

A.Ć.

 

 

Slične vesti

11 Comments

 1. Sramota je da hapse doktore i policajce zbog 20 000 dinara mita, dok se kriminalci slobodno setaju i paradiraju po gradu. Njima niko nista ne moze, a kamo li da osudi.

  Pa zar godinu dana zbog 25000 dinara? A s druge strane neki tamo narko dileri odleze po nekoliko meseci za npr kilo heroina. Silovatelji i ubice ne leze po godinu dana nego ih puste da se brane sa slobode.

 2. To je naše sudstvo, što manji prekršaji to veće kazne, da se zakon primenjuje onako kako je zakonodavac propisao pojedinci bi bili doživotno u zatvoru.

 3. Ljudi manite se demagogije, pred zakonom kada je rec o najfezim krivičnim delima isti tretman imaju oni koji su uzeli mito od 1 din i od 100 miliona din, i tako i treba da bude. Uostalom i Al Kapone je pao zbog sitne utaje poreza. Moja podrska pravosudju I policiji i čestitke na hrabrosti

  1. Lepo napisano i slazem se da treba da se odgovara i za 1 dinar i za jedan milion i da imaju isti tretman ali je problem sto ovi krupni ,milionski lopovi nemaju tretman ili imaju tretman uvazenih gradjana i biznismena a opustosili su celu drzavu

 4. Ministar Stefanovic i list Informer su najavili veliku cistku u policijskoj mafiji narednih dana.Iskreno se nadam da ce vrlo brzo stici i u Pirot da se konacno razotkrije ta banda koja je unistila pirotsku privredu i otela imovinu,reketiranjem,zastrasivanjem i hapsenjima zasnovanim na podmetanjima i lazna svedocenja.Za drogu svi u gradu znaju ko su glavni dileri,a samo oni sto treba da znaju ne znaju,jer su oni u pitanju.DOSTA JE BILO !!!!!HVALA VUCICU ZA OSLOBODJENJE.

 5. Ovo sa ribokradicom i ginekologijom je samo pustanje magle i skretanje sa pravog traga.Koga bre oni zaludjuju.Meta se zna,a i oni su svesni da im je dosao kraj,nisu mogli ni u snu da predpostave kraj dinkica,tadica,cede i dolazak NIKOLICA i VUCICA.

 6. Vuciceva metlo, slihtate se za rucak i flasu rakije, a ovde raspravljate o hapsenjima.
  Trazite zastitu, a pljujete po njoj. To nije u redu! Okrecemo drugi list!

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker