Gradska hronika

Zasadili smrče u školskom dvorištu

Danas su se učenici i nastavnici OŠ “Sveti Sava” uključili u značajnu akciju ENO Plant a Tree i posadili četiri sadnice smrče u školskom dvorištu.

image

U ovoj akciji učestvovalo je oko 100 učenika, dvadesetak nastavnika i pet roditelja.
-Direktor škole je prigodnim govorom otvrio naš mali ekološki festival. Nakon njegovog obraćanja, učenici šestog razreda su objasnili zašto baš danas sade drveće i koji je značaj ove akcije. Pozvali su sve prisutne da se uključe u akciju i posade drvo za bolju budućnost svih. Učiteljica Marija Nikolić je sa svojim II razredom uvežbala ENO ples i pesmu. Pripremili su i ekološke poruke koje su držali u rukama.

image

Učenici četvrtog razreda učiteljice Irene Mančić su poneli svoje instrumente, gitare i violinu i svirali ENO pesmu dok su ostali učenici plesali. Bojana Manić, nastavnica engleskog jezika je sa svojim odeljenjem šestog razreda ispisala ekološke poruke na zelenim listićima od papira koje su učenici sami napravili i prisutnima delili da okače poruku na veliko drvo od kartona koje je stajalo na vidnom mestu u školskom dvorištu-navodi se u saopštenju ove škole.

image

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker