Ostale vesti

Vučić u Pirotu:Ujedinjeni sa narodom-to je naša politika

Sa ljudima čija je politika mržnja, čija je politika – ujedinjeni smo u mržnji, uopšte nećemo da pravimo kompromise. Hoćemo da pravimo dogovor sa narodom, da budemo ujedinjeni sa narodom i to je naša politika, kazao je danas na mitingu Srpske napredne stranke u hali “Kej” u Pirotu, lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić.

aleksandar vucic u pirotu (2)

Vučić je kazao i da Srbija uživa sve veći ugled u svetu, između ostalog i zato što nam, kako je rekao, teške reči nisu ostale jedina politika.

-To što mrzite nekoga, neće doneti nijednom detetu hranu na sto i neće doneti nijednom radniku posao. Pogledajte šta su danas naši politički protivnici izgovarali. To su mi sad u kolima od Aleksinca do Pirota pročitali. Jedan kaže “lažeš Vučiću”, drugi kaže “mrzim Vučića”, treći kaže “Vučiću đubre”, četvrti kaže “Vučiću pederu”. Sva njihova politika je stala u dve reči – mrzimo Vučića. Super vam je politika, a gde vam je plan i program za školstvo, a gde vam je plan i program za bolnice, plan i program za puteve, gde vam je plan i program za penzionere, gde vam je plan i program za radnike-kazao je Vučić i dodao da će SNS izaći pred narod sa kompletnim planom i programom do 2020. godine pa će narod tačno znati za šta će glasati.

aleksandar vucic u pirotu (3)

Okupljenima su se pre premijera Vučića obratili i ostali njegovi najbliži saradnici, potpredsednici SNS-a, Zorana Mihajlović, Nikola Selaković, lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin, lider Ujedinjene seljačke stranke Miloja Miletić, kao i kandidat SNS-a za gradonačelnika Pirota Ljubomir Stojanović.

aleksandar vucic pirot_resize

Stojanović  je istakao da su građani Srbije pre četiri godine otrgli Srbiju iz ruku onih koji su je pljačkali i unazadili, koji su građanima oduzeli mogućnost da žive dobro, ali, kako je naglasio, 2012. vraćena aje nada u bolji život, počele su obnove, rad, zapošljavanje.

“Gradićemo bolji život, otvarati radna mesta, zapošljavati ljude, starati se o starima, postaviti temelje novog Pirota kojeg ćemo ujedinjeni da gradimo”, rekao je Stojanović.

aleksandar vucic u pirotu (1)

 tekst, foto Aleksandar Ćirić

Slične vesti

Jedan komentar

  1. Da li mozes da postavis slike velike rezolucije uz ovaj tekst? Ja ovako na brzinu videh, da prepoznajem samo dve osobe iz Pirota na svim tvojim slikama, pa bih bas da proverim, da li poznajem bar jos nekog.

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker