Ljudi velikog srca

Volonterski kampovi u poplavljenim područjima

Ministarstvo omladine i sporta u saradnji sa Mladim istraživačima Srbije, Resurs centrima koji sprovode program Mladi su zakon i lokalnim organizatorima objavljuje početak prijavljivanja na kampove koji imaju za cilj poboljšanje društvenog života oštećenog stanovništva, najpre mladih, nakon poplava, rešavanje problema ili potreba u lokalnim zajednicama.

kampovi2014

Opise kampova možete pronaći na blogu koji prati sve aktivnosti vezane za kampove, pa vas pozivamo da ga posetite http://volonteri-posle-poplava.blogspot.com/

Na volonterske kampove u poplavljenim područjima možete se prijaviti tako što ćete popuniti jedinstvenu onlajn prijavu, a zatim doći u jednu od čak 27 organizacija širom Srbije da prijavu potpišete.

Ako predstavljate organizaciju ili Kancelariju za mlade i želite da se uključite u slanje volontera na kampove u poplavljenim područjima, javite se na 011/311.66.63 ili mejlom na [email protected]

Svi troškovi boravka na kampu su obezbeđeni, a mnogi Resurs centri će refundirati i putne troškove volonterima. Nema nikakve dodatne participacije za učešće.

Hvala svima na želji da pomognete i vremenu koje ćete odvojiti za Srbiju ovog leta.

Prijavljivanje volontera na nivou Pirotskog okruga vrši se u Udruženju građana “Vizija”, koje je na ovogodišnjem konkursu MOS-a izabrano za Resurs centar za Pirotski okrug. Prostorije “Vizije” nalaze se u ZIP centru kod glavne autobuske stanice, a sve informacije mogu se dobiti preko internet sajta ovog udruženja.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker