Lokalna samouprava

Vodovod započeo građevinsku sezonu radovima u Ulici Revolucionarnih sindikata u naselju Đeram

Danas su počeli radovi na zameni vodovodne mreže u Ulici Revolucionarnih sindikata u naselju Đeram. Nakon zamene vodovodne mreže ova ulica, kao i Ulica Carice Milice će se nanovo asfaltirati, kazao je gradonačelnik Vasić tokom obilaska gradilišta.

-Malo nas brine rast cena koji nije zaobišao građevinsku industriju, ali mi smo već preduzeli mere u vidu subvencije od deset miliona dinara i za ceo iznos je kupljen materijal. Najpre vodovod menja mrežu, nakon čega ide asfaltiranje, ali i zamena javne rasvete kako bi kada završimo neku ulicu bude urađeno sve-kazao je Vasić.

Direktor Vodovoda Zoran Nikolić kazao je da se na ovoj lokaciji menja veoma stara azbestna mreža i stavljaju moderne polietilenske cevi.

-Dužina ulice je oko 360 metara i još 300 metara priključnih vodova. Za dvadesetak dana ovaj posao ćemo ovde završiti a vrednost radova je oko 3.5 miliona dinara. Danas smo završili radove u Ulici Carice Milice, sada radimo ovde a naredne nedelje će se otvarati nova gradilišta. U planu je da se u narednom periodu da se radi i u selima, tako da će biti dosta posla ove godine-kazao je Nikolić.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker