Ostale vesti

Vladimir Stojanović snima novi muzički spot

Pevač Vladimir Stojanović Vaca snima muzički spot za pesmu „Ukus njenih usana“, a svi Piroćanci pozvani su da učestvuju u ovom projektu. Snimanje spota biće realizovano na centralnom gradskom trgu u ponedeljak, 11. jula, od 18 do 21 sat.

vaca miris njenih usana

Singl „Ukus njenih usana“ je Stojanovićeva šesta pesma, koja će se naći na njegovom prvom albumu. Tekst je pisao Dalibor Stojanović, a muziku i aranžman radio je Nikola Kitanović.

– Spot za ovu pesmu zamišljen je kao još jedna muzička razglednica Pirota, slična spotovima koje sam dosad snimao u našem gradu, s obzirom na to da sam se uvek trudio da kroz svoj muzički angažman predstavim i Pirot. Ideja je da snimamo na gradskom trgu, nadam se da će to našim sugrađanima biti interesantno, da će se priključiti, a da će kasnije kroz pregled spota i dalje deljenje na društvenim mrežama pomoći i promociji Pirota – izjavio je za Pirotske vesti Vladimir Stojanović.

vaca

Singl je nedavno snimljen u studiju u Jagodini. Za ovu pesmu Stojanović kaže da je letnji hit, a taj epitet opravdavaju nežne note i latino zvuk, a zasluge za to pripadaju i basisti, Vladanu Karadžovu, gitaristi, Ivici Maksimoviću, Nikoli Kitanoviću, koji je svirao klavijature i Čedi Marjanoviću, koji je bio zadužen za ritam sekciju i udaraljke.

-Na snimanje spota doći će i talentovani muzičari iz Pirota. Obećavam dobru zabavu – kaže Stojanovć.

https://youtu.be/5B2g0nIf8xo

Sponzori na ovom projektu su foto-studio „Glamur“, kafana „Ima dana“ i trgovinska radnja „Satini Pirot“.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker