Lokalna samouprava

Vladan Vasić večeras u emisiji “Da Možda Ne”

Večeras u talk show emisiji “Da Možda Ne”, autora i urednika Olivere Kovačević, gostovaće i predsednik opštine Pirot, mr Vladan Vasić. 

oliveraKljučna tema večerašnje emisije je “Kako će Železara Smederevo nastaviti da radi posle neuspelih pregovora o prodaji sa Esmarkom?

O tome da li možemo bez pomoći subvencija i stranih partnera da oživimo proizvodnju i kako ćemo pronaći vrhunski menadžment, kao i ko će vaditi vrelo gvožđe iz Smedereva govoriće Boris Milošević, privatizacioni savetnik Vlade Srbije za smederevsku Železaru i Bojan Bojković, izvršni direktor Železare i predsednik Komisije za privatizaciju.

Kako je država davala subvencije stranim investitorima, ali i da li je vreme da se preispita politika subvencija, kao preovlađujući način privlačenja stranih kompanija i zapošljavanja domaćih radnika i da li dolazak stranih kompanija znači i dolazak stranog kapitala ili ceh plaća država iz budžeta, imamo li izbora, da li možemo i drugačije, šta menjati, govoriće Nebojša Ćirić, bivši ministar ekonomije, Aleksandar Stevanović, ekonomista i mr Vladan Vasić, predsednik Opštine Pirot.

Emisija počinje u 21:05, na prvom programu RTS-a.

Izvor: RTS

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/ca77f177-fd69-11ee-96b8-cabfa2a5a2de