Gradska hronika

Vidanović:Svi zajedno da radimo u interesu građana

Danas je povodom novogodišnjih praznika, organizovan prijem kod načelnika Upravnog okruga Pirot Dimitrija Vidanovića. Prijemu su osim velikog broja zvanica prisustvovali i bivši načelnici Pirotskog upravnog okruga, kao i predstavnici opština Pirotskog okruga.

ACA_8030_resize

Načelnik Vidanović se velikom broju prisutnih obratio i kazao da se nada da će naredna godina biti uspešna, uprkos brojnim izazovima.

-Hvala svima koji su došli i upriličili ovaj novogodišnji prijem. Godinu na izmaku pamtićemo po mnogim stvarima, a nadam se da će kao upamćene ostati one najpozitivnije. Godina pred nama je puna izazova i sa dosta teškoća. Nadamo se da ćemo uspeti da se izborimo sa svim tim izazovima. Želim vam puno istrajnosti i hrabrosti u radu i pre svega da imamo u obzir da smo ovde zbog građana Pirota i da u tom pravcu nastavimo sa radom u narednom periodu. Želimvam puno uspeha na ličnom planu, puno zdravlja i puno lepih trenutaka u vašim porodicama. Nadam se da ćemo i narednih godina imati prilike da se pohvalimo i okupljamo u ovako velikom broju i da će biti prilika da, kada podvlačimo crtu posle nekoliko godina, tih nekoliko malih uspeha uspeha koje učinimo svako u svom segmentu, da to bude jedan grupni uspeh i da zajednički, pre svega zbog građana Pirota, Pirotskog okruga i građana Srbije, budemo u stanju da i dalje postojimo i radimo-kazao je načelnik Vidanović.

tekst i foto A.Ć.

 

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/ca77f177-fd69-11ee-96b8-cabfa2a5a2de