Sport

Vežbanje na otvorenom uz profesionalne trenere

Coca-Cola sistem u Srbiji započinje nacionalni program vežbanja na otvorenom uz profesionalne trenere. Besplatnim treninzima u Pirotu i drugim gradovima Srbije započeta je realizacija ove ideje.

Iz ove kompanije obaveštavaju da će profesionalni treneri, koji nose titulu Coca-Cola ambasadora Pokreta za radost, od juna do nobembra svim zainteresovanim građanima u Coca-Cola aktivnim zonama, odnosno teretanama na otvorenom, deliti savete za vežbanje i fizičku aktivnost prilagođenu njihovom uzrastu i formi. Stručno vođeni treninzi u Pirotu biće organizovani uz stručnu pomoć trenera Nikole Božića.COCA COLA 2 Pored stručnog savetovanja i treniranja uz pomoć profesionalnih trenera biće održana i brojna druženja sa sportistima, izazovi i aktivnosti, namenjeni svim građanima, bez obzira na uzrast, pol ili formu.

Coca-Cola ambasadori Pokreta za radost su stručnjaci iz oblasti fizičke kulture i fitnesa koji su odabrani uz pomoć stručnjaka Zavoda za sport i medicinu sporta, Zavoda za medicinu rada Republike Srbije i Saveza za školski sport. Značajan partner Coca-Cola sistema u projektu Aktivne zone i inicijativi da izgradi kulturu rekreativnog bavljenja sportom u Srbiji je Ministarstvo omladine i sporta.

COCA COLA 1

Termine stručno vođenih treninga i listu gradova u kojima će se oni održavati u Coca-Cola aktivnim zonama svi zainteresovani mogu pratiti na sajtu i fejsbuk stranici Fabrika radosti.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker