Politika

Vasić:Pirot-grad koji napreduje

Sinoć je u holu Doma kulture obeležena slava Koalicije za Pirot-Mala Gospojina. Tom prilikom, predsednik opštine i lider Koalicije za Pirot Vladan Vasić kazao je da je Pirot jedan od retkih gradova u Srbiji koji se može pohvaliti da je u poslednjih godinu dana, od prošle do ovogodišnje slave, dobio novu fabriku “Mišlena”, novi most, a uskoro dobija i novi hotel, novi zatvoreni bazen i druge značajne objekte.

Vasić se takođe zahvalio svima koji su došli na slavu i čestitao svima slavu Malu Gospojinu.

-Ako znamo da su slave ili neki važni događaji prilika da se pravi retrospektiva i ako se osvrnemo unazad, mislim da sa ponosom možemo da kažemo da je period između dve slave bio period uspeha. Ako se prošetate gradom, uverićete se da se Pirot promenio na bolje, a to kažu i mnogi ljudi koji su ovog leta boravili u Pirotu. Meni je zadovoljstvo da to čujem i od onih koji su ovoga leta bili u našem gradu. Drago mi je da čujem da Pirot napreduje a nadam se da će i dalje napredovati. Prošle godine u oktobru, posle naše slave, francuska kompanija ‘’Mišelin’’ je otvorila novu fabriku. Izgrađen je novi most i pred otvaranjem je zatvoreni bazen, gradi se novi hotel. Mislim da je malo gradova u Srbiji koji mogu da se pohvale takvim rezultatima. Želim da i dalje nastavimo da zajedno i hrabro vodimo ovaj grad jer ako budemo imali hrabrosti i sreće, novi uspesi će tek biti pred nama-zaključio je Vasić.

 

Dosadašnji kolačar Radovan ilić, direktor Doma zdravlja je takođe čestitao slavu svima.

-Želim slavu pre svega da čestitam članovima Koalicije za Pirot, posebno njenom lideru Vladanu Vasiću, ali i da se zahvalim svima koji ste došli da obeležimo slavu. Građanima Pirota želim sreću i blagostanje. Živi bili- rekao je Ilić.

slava Koalicije za Pirot

Ilič je kolačarstvo ustupio pomoćniku predsednika opštine za poljoprivredu Goranu Popoviću.

tekst, foto, video, montaža Aleksandar Ćirić

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker