Lokalna samouprava

Vasić:Građevinska sezona više nego uspešna

Danas je gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić sa direktorom Direkcije za izgradnju Branislavom Kostićem obišao radove na asfaltiranju ulice Jorgovana u naselju Radin Do. Vrednost ovih radova je preko sedam miliona dinara, a nakon ulice Jorgovana, radiće se na uređenju trotoara i kolovoza u ulici Kapetana Karanovića. Gradonačelnik Vasić, sumirajući dosadašnji tok građevinske sezone, ocenio je više nego uspešnaom.

-Mislim da ćemo do kraja sezone uraditi sve što je planirano. Ljudima iz ovog naselja smo obećali asfaltiranje ulice Jorgovana. Asfaltirali smo negde oko 500 metara, ali sledeće godine ćemo nastaviti i ulica će biti kompletno asfaltirana. Zaista želim da istaknem da sve ono što obećamo i dogovorimo se sa ljudima iz mesnih zajednica, to i ispunimo. Završili smo Hadži-Nešinu, Hajduk Veljka sa trotoarima, Danila Kiša se polako privršava, asfaltiraćemo i put prema selima Srećkovac i Rosomač, tokom leta smo još neke stvari uradili, a očekuju nas i dva udarna posla, a to je Saobraćajnica 1 od ulice Nikole Pašić prema Mišelinu i kružni tok od ulice Srpskih vladara prema novom mostu na drugom ringu-kazao je gradonačelnik Vasić.

asfaltiranje radin dol_1

Odbornik u SO Pirot Miloš Jončić zahvalio se Gradskoj upravi zbog asfaltiranja ovog dela puta.

-Ovo je veliko naselje i postoje problemi, ali verujem da će se u saradnji sa Gradskom upravom ti problemi rešiti-kazao je Jončić.

asfaltiranje radin dol_2

Predsednik MZ Radin Dol Goran Rančić kazao je da je mnogo toga urađeno u gornjem delu naselja, a sada se radi i donji deo.

-Ovo je nastavak dobre saradnje između Mesne zajednice i Grada Pirota. Urađene su i česme i vodovodne mreže, sada se asfaltira, imamo projekat za izgradnju doma koga nemamo. Ne može sve da ide brzo, ali smo zadovoljni. Želim i pozdravim svoje sugrađane Radindolce i poručim da,  na pirotskom dijalektu,  da manje ritamo, a da počnemo da sisamo-kazao je Rančić.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker