Korona virus

Vakcinacija – VAŽNO obaveštenje

Obaveštavamo građane Pirota da će se od petka 29. januara na izdvojenom punktu za masovnu vakcinaciju na zatvorenom bazenu vakcinacija vršiti isključivo po unapred zakazanim terminima, koje će svaki građanin dobiti putem sms poruke e-uprave Ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu.

Molimo građane da obrate pažnju i zaspamte broj punkta na kome će biti vakcinisani (od 1 do 6), kao i da se pridržavaju termina određenog u sms poruci, da ne dolaze ranije ili kasnije, kako se ne bi stvarale gužve.

Radno vreme punkta za masovnu vakcinaciju na zatvorenom bazenu neće biti fiksno, već će na dnevnom nivou zavisiti od broja zakazanih termina.

Takođe vas obaveštavamo da se nedeljom neće raditi vakcinacija stanovništva, zbog dezinfekcije svih prostorija koje se koriste za vakcinaciju.

Potsećamo građane još jednom da nastave sa prijavljivanjem na već poznate načine – preko portala e-uprave ili telefonom, preko pozivnog centra na broj 0800 222 334. Radno vreme pozivnog centra je od 8 do 20 sati svakog dana.

TIM ZA VAKCINACIJU GRADSKOG ŠTABA ZA VANREDNE SITUACIJE

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker