Ostale vesti

URS:Program subvencija za zapošljavanje u Pirotu obezbedio 1.871 radno mesto

Nenad Petrović, iz URS-a kazao je danas na konferenciji za štampu URS-a da je zahvaljujući ovoj stranci Pirotu  proteklih godina obezbeđeno mnogo investicija, a samo kroz program podrške zapošljavanju Agencije za promociju stranih ulaganja SIEPA u Pirot je došlo 8,95 miliona evra čime je obezbeđeno očuvanje ili otvaranje 1.871 radnog mesta u kompanijama  poput “Merkatus tekstila”, “Tigar tajersa”, hladnjači “Lenada” i kompaniji “AHA Mura Prvi maj”.

Kandidat za narodnog poslanika URS-a Milan Popović kazao je da postoji ogromna verovatnoća da će, ukoliko glasači daju poverenje URS-u na predstojećim izborima i ova stranke bude deo buduće vlade, Pirot dobije ministra.

urs

-Reč je o mr Vladanu Vasiću, koji je 8. na listi URS-a i koji ima velike šanse da postane prvi pirotski ministar. Zbog toga je bitno da opcija kojoj pripadamo URS ostvari što bolji rezultat u Pirotu čime se doprinosi tome da URS ostvari što bolje rezultate i na republičkom nivou-kazao je Popović, koji, ukoliko URS bude deo buduće vlade ima velike šanse da postane narodni poslanik.

tekst i fotografija Aleksandar Ćirić

 

 

 

 

 

Slične vesti

14 Comments

  1. Sigurno ce biti mnogo puta bolji ministar od svih ovih koji su se menjali u ministarskim foteljama, a u Pirot dolaze samo kad su izbori. Ne mogu da razumem da nekima ni ovo ne odgovara, a prija vam kad novine pisu o dva mamlaza narodnih poslanika koji pune svoje dzepove kao najskuplji poslanici, za Pirot ni cesmu jednu nisu napravili. Kad Pirot dobije ministra zivece dobro ne samo Pirot i Pirotski Okrug, vec citava Srbija, Ocigledno je da covek zna da radi i da je sposoban za ovo, zato mu je i ukazano poverenje!!!

  2. Ako predsednik drzave bez skole i PPV bez dana radnog iskustva u privredi mogu da vode drzavu, valjda i diplomirani inzenjer elektrotehnike, magistar ekonomskih nauka, radnik u privredi, i najuspesniji predsednik opstine u tri mandata, moze da vodi samo jedno ministarstvo.

    1. Oni koji nista ne umeju da rade (narodski receno da zakucaju ekser u drvo) bave se politikom i tu su, naravno, uspesni, jer nikome ne odgovaraju za svoj (ne)rad.

  3. Ljudi treba da se borimo za ovaj grad , ako URS udje u Vladu ima li bi pirocanca za ministra , kao i narodnog poslanika sto bi veoma znacilo za Pirot !!!!!!

    1. Biva! I sigurno bi jug i jugoistok Srbije napredovao, jer je on jedan od retkih koji bi se borio za kraj iz koga potiče. Plus što je običan i normalan čovek koji se uspešno bavi politikom. Njegovo ime ima jačinu u visokim političkim krugovima.

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker